Sistematizacija radnih mesta

Sistematizacija radnih mesta

Termin: 10.05.2019. od 10.30 – 14.00.
Mesto Održavanja: Savski trg 7, Beograd » Belgrade City **** +381.11.3600700, www.bgcityhotel.com

 1. Sistematizacija radnih mesta, sudska praksa
 2. Veza sa opštim i internim aktima kompanije
 3. Zašto je vazna za ocenjivanje i nagradjivanje zaposlenih?
 4. ****
 5. ****
 6. ****

Kojim rizicima je izložen poslodavac ukoliko ne donese ili ne izmeni Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta?

OBJAŠNJENJA

 1. Sistematizacija radnih mesta?
 2. Kako organizovati radnu sredinu, prava, obaveze i odgovornosti u obavljanju poslova?
 3. ****
 4. ****
 5. ****

Predavači: Irena Kalmić advokat - stručnjak za radno pravo iz advokatske kancelarije AVS | L e g a l Beograd, Stari grad

Svoje iskustvo stekla je savetujući multinacionalne kompanije u vezi sa pravilnom primenom radnopravnih propisa u Srbiji, zapošljavanjem i otpuštanjem radnika, organizacionim promenama i tehnološkim viškom, upućivanjem zaposlenih na rad u inostranstvo i angažovanjem stranaca, i drugim radnopravnim temama. Takođe, zastupala je i brojne klijente u radnopravnim sporovima i upravnim postupcima.
Irena ima iskustva i u organizaciji edukacija i treninga za klijente poslodavce, i aktivno je učestvovala u radu HR i radnopravnog komiteta pri Savetu stranih investitora i Američkoj privrednoj komori na izmeni i poboljšanju radnopravnih propisa.


Sistematizacija radnih mesta

Pošaljite nam zahteve za odredjenim temama i propisima koji vas zanimaju, možda imamo neki od zahteva u formi prezentacije ili pripremnog materijala koji vam može pomoći.

Edukativni centar ključ