Obuke In House

In House

Obuke In House - Obuka zaposlenih u vašoj kompaniji

In house obuka i predavanja se realizuju ukoliko vaši zaposleni ne mogu da odsustvuju sa posla i slušaju predavanja, ukoliko ste daleko od mesta održavanja predavanja, ukoliko veći broj zaposlenih treba obučiti, ukoliko imate specifične potrebe i pitanja.
Tada naša ekipa predavača dolazi u vašu firmu da održimo predavanja ili obuke vašim zaposlenima, da uskladimo predavanja samo sa vašim poslovanjem, odgovaramo samo na vaša pitanja.

obuke in house

Ove obuke mogu da budu proširene i programom implementacije zakonskih propisa - uvodjenje propisa u vaše poslovanje, pregled vašeg poslovanja i dostavljanje izveštaja šta treba promeniti ili uskladiti sa zakonom.

Stručnost

Svi vaši zaposleni dobijaju i sertifikate o odslušanim predavanjima, kako biste bili sigurni da su prisustvovali i da su upoznati sa svim promenama Zakona i regulative.
Nadgledanje rada vaših zaposlenih i eksterni super kontroling vaše organizacije poslovanja od strane naših stručnjaka. Kontinuirano praćenje vašeg poslovanja i izveštavanje o nepravilnostima u dogovorenom periodu.

Edukativni centar ključ